Obedové menu
FRAIS Obedové menu od 7,39 €
Denná ponuka od 29.5.do 2.6.2023Pondelok
>
>
>
Utorok
Brokolicová krémová
Bravčová panenka na kuriatkovej omáčke, smotanové zemiaky s p, opekaniakyé zem>
Restované kuracie tyčinky na omáčke z grilovanej zeleniny a kari, podávané tortile, opekané zemiaky>
Cviklové rizoto s maslom, vňaťou a syrom Grana padano, preložené grilovaným halloumi syrom a restovaným kuracím mäsom>
Streda
Kulajda s hubami
Grilovaný filet z tuniaka, zapečený krustou zo sušených paradajok a parmezánu, položený na bazalkovej omáčke s restovanými olivami,
pučené zemiaky, listový šalát>
Grilovaný kurací steak, zapečený prosciuttom a plesnivcom, podávaný s dusenou ryžou s chrumkavou cibuľkou, prírodná omáčka>
Domáce cestoviny strozzapreti s mladou cibuľkou, prosiuttom a cherry paradajkami, rukola a parmezán>
Štvrtok
Hrachová polievka s krutónmi a vňaťou
Maďarský guláš, parené knedla>
Prírodný kurací steak zapečený cuketou a údeným oštiepkom, pečené prírodná omáčka zemiaky, , šalát>
Vyprážaný údený syr plnený šunkou, obalený v strúhanke, varené zemiaky s vňaťou, domáca tat.omáčka>
Piatok
Fazuľová polievka na kyslo so zemiakmi, klobásou a údeným mäsom
Vyprážaný bravčový rezeň z panenky v parmezánovej strúhanke, pečené baby zemiaky s cibuľkou a vňaťou, domáca tat.omáčka>
Grilovaný kurací steak s bylinkovou krustou, položený na čiernej šošovici s pečenou zeleninou, baby špenátom a preliaty domácim rukolovým pestom >
Krémové rukolové rizoto s parmezánom a cherry paradajkami,
preložené grilovaným kuracím steakom>
FRAIS Ponuka šéfkuchára
Predjedlo
.....
Polievka
Karfiólový krém s čerstvým chilli a kokosovým mliekom
3.20
Hlavné jedlo
Kačacie prsia suis vide na pomarančovej omáčke s čokoládou, pyré z topinamburu a podávané s pečenou hokaido
tekvicou
15.10
Domáce cestoviny strozzapreti s pistáciovým pestom, restovanou zelenou špargľou a zakončené, ricotou s čerstvými bylinkami
12.20
…….
………
Dezert
………
……..